Ideen bag HR-Flex

– Din fleksible HR og ledelses partner

” Ideen til den fleksible HR og ledelses partner opstod i kølvandet på mange virksomheders outsourcing og reduceringer af HR afdelinger og medarbejdere. Det giver god mening på den korte bane, med de hurtige og ligetil besparelser. Anderledes ser det ud når man ser på den lange tidshorisont. Alle har behov for løbende at udvikle virksomhedens og dets medarbejdere i takt med de udfordringer der er.

Jeg ser HR, som et væsentligt element i driften af enhver virksomhed, men kan også se formålet med at minimere omkostningerne på dette felt. Der er måske ikke altid brug for en fuldtidsansat,- eller der kan være perioder der er mere belastet end andre, eller der kan være behov for en pludselig løsning af en given opgave.

Det er på disse områder HR-Flex kombinerer effektivitet, minimering af omkostningerne, og bred praktisk erfaring hands-on der kontinuerligt sikrer  at virksomheden har et funktionelt HR beredskab, til brug når opgaverne presser på og til sikring af organisationens fortsatte udvikling.”

Det giver din virksomhed en overlegen fleksibilitet til lav omkostning!