Hvorfor vælge HR-Flex?

Vi skaber værdi for dig

Du får løst dine HR opgaver hurtigt og effektivt, med høj kvalitet til et lavt omkostningsniveau. Derudover har du en enestående fleksibilitet i konceptet, der sikrer du altid har de helt rigtige ressourcer når du har brug for dem.

Lidt mere uddybende:HR-Flex befinder sig lige i krydsfeltet, mellem HR-Produktion-Ledelse-udvikling og optimering, og dette på en pragmatisk og virkningsfuld måde med effekt. Ved at benytte erfaringerne fra de forskellige discipliner og jobtyper vi har haft, har vi muligheden for at vælge hvilke redskaber der bedst passer til din opgave.

Fleksibilitet:
Har du brug for en meget fleksibel løsning der præcist matcher dine behov? Fleksibilitet er keyword for virksomheden. Dette gælder både hvad angår opgavetyper, hvor du kan benytte os, til en lang række forskelligartede opgaver. Det er også dig der afgører om du ønsker en mere fast løsning, på x timer om måneden, hvor vi lave de opgaver der er i fokus for dig lige nu. Du kan også vælge den mere traditionelle løsning, at bruge os fra case til case på timebasis. Fuld fleksibilitet efter dit ønske.

Lavt omkostningsniveau:
Virksomheder der overvejer at outsource eller at reducere sine HR-budgetter, vil kunne bruge mig som et godt alternativ. Det er en klar fordel at kunne minimere sine udgifter ved at benytte sig af mine fleksible tilbud. Virksomhederne drager fordel af omkostningsniveauet ved ikke at have fastansat HR-personale som headcounts.

Pragmatisk tilgang:
Hører du til dem der nogle gange synes HR er en lille smule for teoretisk og akademisk og ikke helt har fuld forståelse for processerne i huset eller i produktionen? Med HR-Flex, vil du helt sikkert opleve en god balance mellem den pragmatiske “virkelighed” og HR tankegangene. Det ved vi, fordi vi har været på “begge sider” i mange år og fordi vi har tillært os, at det mest effektfulde koncept eller opgave, drejer sig om at sætte sig i kundens sted og forstå kundens perspektiv. Det er for alvor her, de betydningsfulde øjeblikke kommer.

Virksomhedens konsulent:
Er dine behov vekslende, og du har en række forskellige opgaver ind imellem, og må benytte dig af flere forskellige eksterne konsulenter? De ydelser HR-Flex tilbyder dækker bredt. Det er en klar fordel for løsning af opgaverne, at man allerede kender virksomheden og dets medarbejdere. Og endnu mere vigtigt når vi taler effektivitet. Vi er tilhængere af aftaler på mere fast basis. På den måde, vil vi hurtigt og effektivt løse dine opgaver og være virksomhedens eksterne konsulent, der brænder mindst ligeså meget for virksomheden, som de fastansatte.