HR-Flex – Tilfredse kunder er vores succeskriterie

HR-Flex er et netværksbaseret firma, bestående af en lang række dygtige samarbejdspartnere,der nøje udvælges blandt Danmarks førende konsulenthuse og kendte Institutioner. Jeg er stifter af virksomheden og har selv en lang og bred erfaring indenfor:

  • HR ledelse
  • Organisations, Leder- og medarbejderudvikling
  • Produktionsledelse og optimering
  • Projektledelse

Jeg har for længst indset at man ikke kan være god til al ting, men har man som jeg, et potent netværk og kendskab til de helt rigtige personer, så kommer de gode kvalitative løsninger for kunden som resultat.

Jeg har et meget stort og stærkt netværk, til gavn for dig.  Jeg benytter mig i vid udstrækning af at bruge mit netværk af de dygtigste folk, til at løse en kundes opgave bedst muligt. Samlet sikrer vores ydelser og netværk, at vi har en unik kapacitet til at levere sammenhængende udvikling og værdi i de organisationer, vi løser opgaver for.

Virksomheden blev etableret juni 2013. Jeg driver virksomheden på min hjemmeadresse, som er på et landsted der ligger i Lejre ved Roskilde.

Mit LinkedIn netværk vokser løbende med mange spændende mennesker og skulle du have lyst til at linke er du velkommen til at joine mig.

HR-Flex arbejder fokuseret på at give kunderne rigtig gode effektfulde og kvalitetsmæssige oplevelser af vore ydelser. Så gode at kunderne ønsker et varigt samarbejde og ser effekten direkte på virksomhedens bundlinje.
Glade og tilfredse kunder, der også oplever os som værdiskabende for deres virksomheder, er vores succeskriterie.