HR konsulent søges?

Lej en HR Konsulent hos HR-Flex

Hvorfor ”eje” ..når du kan leje!
Fordelen ved at leje en HR konsulent er, at du kan have din HR ressource efter din virksomheds behov. Nogle perioder er der stort behov og andre er behovet mindre. HR-Flex kan komme i jeres virksomhed på timebasis, dagsbasis, ugebasis, månedsbasis eller på fastbasis.

Med afsæt i din virksomhed giver HR-Flex dig mulighed for at optimere din virksomheds HR-aktiviteter fra rekruttering, fastholdelse, udvikling til afvikling. HR konsulenten arbejder på alle niveauer i virksomheden og du opnår, at HR konsulenten gennem sit arbejde vil få tæt tilknytning til din virksomhed og kan give sparring til direktionen, være facilitator for linjeledelsen og dine medarbejdere kan få støtte og vejledning indenfor HR relaterede spørgsmål. Samtidig undgår du at have en HR medarbejder med en ”for snæver” synsvinkel på sagerne, fordi HR konsulenten kan se tingene udefra og har kontakter og netværk udenfor virksomheden.

Du får en kvalificeret ressource, der altid er opdateret og som har en veludbygget ”værktøjskasse” uden omkostninger for din virksomhed.

Det er fleksibelt, da du kan trække på HR konsulenten med en aftale, der dækker jeres behov og du undgår at påføre din virksomhed en headcount og dermed besparelse af jeres omkostninger.