Fleksible løsninger

Brug for 1 time eller fast aftale?

HR-Flex retter sig primært mod små og mellemstore virksomheder, der ønsker en målrettet, effektiv ekstern HR person eller en Interim leder tilknyttet virksomheden på en super fleksibel ordning.

HR-Flex har en grund ide om at tilvejebringe virksomhederne og dets medarbejdere, en meget cost effektiv og fleksibel HR løsning og give dem mulighed for at få Senior HR Ledelse og konsulentbistand, som ellers primært har været tildelt store virksomheder.
Typisk har virksomheder et behov for HR ydelser, men ofte ikke behov for en fuldtidsansat, ej heller deltidsløsning med en headcount i brug.

HR-Flex fremkommer hermed med muligheden for at have en fast HR-ressource tilknyttet virksomheden, til løsning af ønskede opgaver på megen effektiv tid. Det kunne eksempelvis være en aftale på 3 dage om måneden, man er tilknyttet virksomheden og kan lave de HR og ledelses opgaver, der er i scope lige nu. Ingen spildtid  eller manglende effektiv løsning der trækker ud.
Er der ikke brug for assistancen denne måned, overføres de resterende timer bare til næste måned.
En stærk fleksibel løsning.
Det er væsentligt for effektiviteten og kvaliteten i opgaveløsningerne, at konsulenten regelmæssigt kommer på virksomheden. Dette gør at der skabes et solidt kendskab begge veje og at medarbejderne og lederne får et tovejs gensidigt  fortrolighedsrum.
Vi tilbyder også den mere traditionelle opgaveløsning på enkelt-opgave niveau og timepris.
Uanset hvilket valg der træffes, vil vi være dine “ildsjæle” der løser dine opgaver fuldt ud.
Vi glæder os til at tage fat på dine udfordringer.